منتدى الفَوزُ العَظِيم

الفوز العظيم .. منتدى يأخذك إلى الجنة
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 فكره حلوه لاي عزومه **البطاطس المحشيه لحمه مفرومه ***

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام احمد
رئيس مجلس الإدارة
رئيس مجلس الإدارة
avatar

عدد الرسائل : 1822
العمر : 43
أوسمة :
تاريخ التسجيل : 05/06/2008

مُساهمةموضوع: فكره حلوه لاي عزومه **البطاطس المحشيه لحمه مفرومه ***   الخميس أغسطس 07, 2008 3:20 pm



قبل ما اقولكم المقادير ،عايزه اقولكم معلش اعزروني عشان الصور مش واضحه اوي بس انا حبيت اصورهالكم علشان تبقي الطريقه واضحه نوعا ما .




المقادير

كيلو بطاطس متقشر و متقور كده



معلش اللي طالع ده فنجان القهوه كنت بشربه و انا بطبخ

لحمه مفرومه متعصجه عادي

و صلصه و واحده مرقه دجاج و شويه ميه









1-بعد ما قورنا البطاطس مش حنرمي قلب البطاطس اللي طلعناه
حنبتدي نحمر البطاطس و بعدان نحمر القلب بتاعها و علي فكره مش حيتفتت منك في الطاسه و حتلاقيه طلع حته واحده زي الصور








و بعدان حنطلعهم علي ورق مطبخ علشان يمتص الزيت







بعد كده احشي البطاطس لحمه مفرومه و رصيها في الصينيه

و القلب حنخلطه برضه بشويه لحمه مفرومه و نحطه في نصف الصينيه




و نعمل الصلصه




حطي 3 معالق صلصه ومع شويه ميه او شوربه او مرقه يعني المتواجد عندك و معاهم معلقه سمنه و ملح و فلفل و رشه بهارات و خليها تغلي علي النار و بعدان ضيفيها للبطاطس
و تتحط في الفرن لحد ما تتسبك و تلاقي ريحتها الروووعه طلعت و خلاااااااااااااااااص





بالف هنااااااااااااا





_________________



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://alfwz.yoo7.com/
الحاجه
وسام عضو مبدع جدا
وسام عضو مبدع جدا
avatar

عدد الرسائل : 1939
العمر : 52
أوسمة :
تاريخ التسجيل : 12/06/2008

مُساهمةموضوع: رد: فكره حلوه لاي عزومه **البطاطس المحشيه لحمه مفرومه ***   الإثنين أغسطس 11, 2008 4:17 pm



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
فكره حلوه لاي عزومه **البطاطس المحشيه لحمه مفرومه ***
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الفَوزُ العَظِيم :: ركــــن المرأة المسلمة :: المطبـــــــــــخ :: الأطباق الرئيسية-
انتقل الى: